Robsrudskogen 15, Lørenskog

Sentralt beliggende kombinasjonseiendom i Lørenskog.

Vi har nå valgt å selge lagereiendommen vår i Robsrudskogen 15, som ligger i Lørenskog på grensen til Oslo. Eiendommen har et areal på ca 10 500 kvadratmeter lager og kontor. De største leietakerne er Firesafe, Hörmann Norge, Zimmer og Eide Entreprenør.

Det er et syndikat satt opp av Vika Project Finance som har kjøpt eiendommen.

I vår eiertid har vi ryddet opp i kontraktsforholdene ved eiendommen, sikret rettsvernshjemmel til eierselskapet, reutleid lokaler, samt vedlikehold bygningene med noen betydelige tiltak. Vi anser eiendommen for fortsatt å ha mange spennende muligheter, og er sikker på at den nye eieren vil forvalte og drifte den på beste måte til glede for leietakerne.


RS15 Invest AS, et prosjekt tilrettelagt av Fearnley Project Finance AS, kjøper sentralt beliggende kombinasjonseiendom i Lørenskog med umiddelbar nærhet til E6.

Eier av RS15 Invest AS er Loe Utvikling AS.

Robsrudskogen 15 har en attraktiv beliggenhet på grensen til Oslo. Innen 30 minutters kjøretid når man ca. 1 million innbyggere mellom Asker, Ski og Gardermoen. Eiendommen er solid og utgjør totalt ca. 10 500 kvm fordelt på kontor og lager. De største leietagerne i eiendommen er Firesafe AS og Hörmann Norge AS. Med sin beliggenhet, leienivå og utforming ser Loe Utvikling AS flere muligheter for eiendommen. Transaksjonen ble gjennomført 27. desember 2019. Selger var aksjonærene i et prosjekt tilrettelagt av Pareto Securities AS, og selgers rådgivere har vært Colliers International AS og Advokatfirmaet Haavind AS. Kjøpers rådgiver har vært Advokatfirmaet Føyen Torkildsen AS.